Slakken weren uit de tuin

Wat is er nou leuker dan het hebben van een eigen moestuin? Precies! Geniet van verse groente en fruit uit eigen tuin. Slakken kunnen de pret flink bederven. Door aandacht en tijd in uw tuin te stoppen houdt u vervelende beestjes als slakken uit de buurt.

Hoe gaat u te werk?

plantenNeem een leeg kuipje van bijvoorbeeld de boter en graaf dat in tussen de aarde zodat deze gelijk komt te liggen met de ondergrond van uw tuin. Vul vervolgens het bakje met bruin bier. De slakken worden hier naartoe gelokt en worden daardoor afgeleid van uw oogst. Iedere ochtend kunt u het bakje met slakken legen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van gebroken schelpen. Dit is een eenvoudig middel om slakken te weerhouden van wild groeiende planten.

Specifiek advies nodig?

Indien u een specifiek advies wilt voor het bestrijden van slakken, insecten of ander ongedierte in uw tuin kunt u contact opnemen met een hovenier van 0900 Hovenier.

Bel ons op: 0900 4683643

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een hovenier dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Hovenier en maak een afspraak met de specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.