Tuinonderhoud

Voor het behoud van een tuin is het belangrijk om deze regelmatig te laten onderhouden. Een mooie tuin is een onderhouden tuin!

Voor zowel particulieren als ondernemingen verzorgen onze hoveniers met veel plezier tuinonderhoud. Het netwerk van 0900 Hovenier bestaat uit hoveniersbedrijven uit het hele land. Ook in uw regio kunt u onze hoveniers inschakelen voor tuinonderhoud! Voor tuinonderhoud bij u in de buurt zoekt u via deze website naar een hovenier in uw woonplaats.

Werkzaamheden bij tuinonderhoud

Hovenier-Tuinonderhoud (2)Om uw tuin mooi te houden raden wij u aan om minstens één keer per jaar een professionele hovenier in te schakelen voor het verzorgen van tuinonderhoud. In dat geval kunnen onze hoveniers al het grote onderhoudswerk zoals het snoeien van bomen en struiken verzorgen. Onze hoveniers weten precies hoe en wanneer ze bepaalde bomen, struiken, hagen en planten moeten snoeien. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het volledige onderhoud van uw tuin, waarvoor wij wekelijks langskomen. In dat geval maaien wij uw gras, verzorgen wij uw planten, maken wij uw vijver schoon en onderhouden wij uw bestrating.

Contact met 0900 Hovenier

Zoekt u een specialist op het gebied van tuinonderhoud bij u in de buurt? Zoek dan op deze website op uw woonplaats. U zult dan een overzicht krijgen van hoveniers uit uw regio die bij ons aangesloten zijn. U kunt ook bellen naar het telefoonnummer 0900 4683643. Op basis van uw postcode verbinden wij u direct door naar een bedrijf bij u in de buurt.

Bel ons op: 0900 4683643

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een hovenier dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Hovenier en maak een afspraak met de specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.